Κυριακή, Ιουλίου 16, 2006

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, LIVE

Να μην ξεχάσω:

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006, ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ.

Αν και δε νομίζω πως θα ξεχνούσα κάτι τέτοιο, ούτως ή άλλως.
Για μένα, κάθε συναυλία τους είναι σημαντική. Προσπαθώ να μην χάνω καμιά κι ως τώρα δεν μ` έχουν απογοητεύσει ποτέ. Φεύγω πάντα ενθουσιασμένη, εκστασιασμένη!
Ήδη έχω γράψει κι έχω δημοσιεύσει δύο ανταποκρίσεις από συναυλίες τους στο blog της ΠΑ.ΟΙ.ΔΓΙΑ.. Μία, πάλι από ανοιχτό χώρο πέρισυ το καλοκαίρι στον Άρδα, και μία από το Ξυλουργείο του Μύλου, στις 5 Μαϊου 2006.
Να ξαναπώ ότι κάθε καινούργια συναυλία είναι και καλύτερη; Περιττό.
Βλέπω το γκρουπ να τα δίνει όλα και παρασύρομαι κι εγώ στο ίδιο «ξέσπασμα» και χαίρομαι αφάνταστα που αυτό το συγκρότημα, με δυσκολίες, εμπόδια κι αλλαγές (Ελλάδα, γαρ) εξακολουθεί να υπάρχει, να δημιουργεί και να κάνει τέτοιες συναυλίες. Είναι μια όαση στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Όσο για την επικείμενη συναυλία στις Συκιές, κάτι πήρε τ` αυτάκι μου για ηχογράφηση και βιντεοσκόπησή της εν όψει του χειμώνα που έρχεται, κάτι για διαφορετική σύνθεση στο εν λόγω live… καλύτερα όμως να συμβουλευτείτε το blog των Διαμαντιών (ΠΑ.ΟΙ.ΔΓΙΑ).
Όσα ξέρει ο Σημάν δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!
Ή ν' ακούσετε την εκπομπή της Τρίτης, 18/7/2006, στις 21:00-22:00 στον 102FM, όπου ο Στέλιος Σαλβαδόρ Παπαϊωάννου (ψυχή του γκρουπ) θα μας τα πει όλα αυτοπροσώπως.

Ως τότε…υπομονή!