Κυριακή, Μαΐου 17, 2009

ευρωβιζιον

Τι γίνεται; ΧαβαλΑδιάσατε αρκετά με την ευρωβιζιον?
Την έβλεπα κι εγώ μέσω ίντερνετ, αλλά τα πήρα με τσι παρουσΧιάστρες (πολλά θα 'χα να πω, μα μόνο ενδεικτικά: είδανε την Τουρκάλα χοντρή, είδανε τον Δανό πανέμορφο!!!, λέω να τις συμπεριλάβω στην εργασία μου ως "people with visual impairments". Ααα!!!) αλλά και με μας, που δώκαμε το 12άρι στο γιουκέι!!! Αν είναι δυνατόν! Γιατί καλέ? Πέρα από το ότι το τραγούδι ήταν το πιο χιλιοπαιγμένο σαπουνοπερέ άΖμα -
το οποίο έχω ακούσει από τότε που γεννήθηκα ένα εκaτομμύριο φορές.
ΣΤΟ ΓΙΟΥΚΕΙ??? Μα γιατί?


Πάντως, εγώ πιστεύω ότι τον Ρουβά, τόσο την προηγούμενη φορά όσο και τώρα, τον πήρε στο λαιμό του ο Ευαγγελινός. Αφού το έχει ο άνθρωπος! Τι μου τον περιορίζεις δυο βήματα δεξιά δυο αριστερά! Δώστου λίγο αέρα. Λίγο χώρο.
Εγώ καλύτερη χορογράφος θα 'μανε!

Ε μα!

Άντε! Και του χρόνου!

7 σχόλια:

Ντη είπε...

χαχα..το λοιπόν..με άρεσε Φε μου που έγραψες ευρώ-βίζιον.ναι,ενα θέαμα που γίνεται μόνο για τα ευρώ,τα money ασούμε.ακόμη δεν έχω καταλάβει το νόημα ύπαρξης αυτού του μπατιρντιού.ο καημένος ο Σάκης,νόμιζε οτι επειδή η Ελληνίδες παθαίνουν πλάκα με αυτόν,ότι το ίδιο θα πάθουν και οι Ρωσίδες,.Αμ δε!είδαν το αποτριχωμένο στήθος του και ανατρίχιασαν,ξενέρωσαν οι έρμες..αυτές προτιμούν πιο πολύ αντρίλα,νταηλίκι,βαρβατίλα.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχει Φενια μου η Γιουροβίζιον όμως ε; Ευκαιρία να μαζευόμαστε παρέες σε σπίτια και να σχολιάζουμε. Του χρόνου που θα είσαι εδώ να μαζευτούμε σε μας.

Ντη, το σκισμένο μπλουζάκι θα βγει σε πλειστηριασμό. Σπεύσατε!

nosy

Leigh-Cheri είπε...

Χα! Ναι! Ντινιώ, είναι: The vision of Euro! Πάει, τέλειωσε κι αυτό το παναήρ' όμως. Όποιος έφαγε, έφαγε;-)

Γεια σου Nosy! Προσωπικά, προτιμώ να μαζεύομαι και να σχολιάζω όταν έχει γιουροποδόσφαιρο ή κάτι παρόμοιο. Με την ευρωβιζιον ψιλοξενερώνω. Αλλά με καλή παρέα όλα είναι ωραία. Οπότε θα την θυμάμαι την πρόσκληση:-)

island είπε...

Αυτό που παρατήρησα και δεν ΜΕ άρεσε ήταν ότι υπήρχε κόσμος στην γειτονιά όπου πανηγύριζε σε κάθε μεγάλο βαθμό.

Φιλιάάάάά':)

Leigh-Cheri είπε...

island, αυτό που λες μου θύμισε κάποιες παραστάσεις θεάτρου, ειδικά σε καμία αρχαία τραγωδία, όταν παίζουν ηθοποιοί που ο κόσμος τους ξέρει από κάτι χαζοσειρές στην τηλεόραση και όλοι πάνε για να δουν αυτούς μόνο (όχι το έργο) κι αρχίζουν να χειροκροτούν μόλις ο ηθοποιός πει "Α", εντελώς ανεπίκαιρα. Δεν ξέρω αν το χεις ζήσει ποτέ. Χάλι!

Φιλιά πολλά πολλά κι από μένα:-)

island είπε...

A....

Το είπα :)

Leigh-Cheri είπε...

Χαχαχα!!!