Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2007

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α. ΔΡΟΥΖΑ

Ήμουν έτοιμη να βγάλω αντίστοιχο ποστ, αλλά ο φίλος μου sebs από τη Λέχη Ανάγνωσης Άνω Τούμπας, με κάλυψε πλήρως. Γι` αυτό και αντιγράφω το δικό του:

Να πάρει άμεσα θέση το ΕΣΡ

Πρός: ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (Ε.Σ.Ρ.)Πανεπιστημίου & Αμερικής 5, 10564 ΑθήναΤηλ.: 210-3354500, Fax: 210-3319881, Email:ncrtv@otenet.gr

Συντασσόμενοι με την κίνηση και των υπολοίπων bloggers κατά των εξευτελιστικών για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκπομπών της Δρούζα, καταγγέλλουμε την εκπομπή "ΜΠΟΡΩ" του Star Channel που προβλήθηκε στις 5-10-2007 με παρουσιάστρια τη αμφιλεγόμενη για το δεοντολογικό των εκπομπών της δημοσιογράφου Άννας Δρούζα.Η εκπομπή της πρόβαλε videos και φωτογραφίες τα οποία είχαν ως κεντρικά πρόσωπα τα παιδιά από το μοιραίο τροχαίο στα Τέμπη, λίγες ώρες πριν από το ατύχημα που κόστισε τη ζωή σε 21 από αυτά.Απαιτούμε από το ΕΣΡ να διακόψει αμέσως αυτή την εκπομπή ως πρόγραμμα χαμηλής ποιότητας που εκμεταλλεύεται και εξευτελίζει την ανθρώπινη προσωπικότητα και αξιοπρέπεια σε στιγμές ανθρώπινου πόνου.Το e-mail αυτό θα δημοσιευτεί και σε πλήθος blog όπως επίσης και σε διαδικτυακές εκπομπές μας μέσω shoutcast.com και live365.com και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η όποια απόφαση του Συμβουλίου να περάσει από έντονη κριτική όχι μόνο στα Ελληνικά blogs αλλά από ολόκληρη την κοινότητα των bloggers, ως επίσης των επισκεπτών και των διαδικτυακών ακροατών σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Δυο κουβέντες απο εμένα. "Κόψτε την"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνυπογραφω

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Στειλε και εσυ το παραπανω κειμενο με mail στο ΕΣΡ!!!

Leigh-Cheri είπε...

Θα το στείλω!
Μας έχουνε αηδιάσει, πια!
Δεν τολμώ ν` ανοίξω την τηλεόραση, κι αρχίζει η ξεφτίλα να μου προκαλεί στομαχικές διαταραχές. Και καρδιακές, επίσης. Να μη σου πω και εγκεφαλικές! Μέχρι και κατάθλιψη!
Την έχω καταργήσει κι ευτυχώς ενημερώνομαι πλέον από σας, εδώ μέσα στα μπλογκς, κι από τον Λυκεσά στον 102fm, που βέβαια δεν τους άρεσε αυτούς στην ΕΡΤ όπως τα έλεγε και τον εξορίσανε στις 06:00 το πρωί!!!
Έλα ρε! Όλα μεθοδευμένα είναι!
Μπλιαχ!