Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Καταγγέλλω τα βατράχια! Κλείσαν τους δρόμους το πρωί για κάνα δίωρο τουλάχιστον. Δεν είναι πλάκα. Αλήθεια τον κλείσανε τον δρόμο. Στην Εγνατία οδό προς Καβάλα, λίγο μετά το Λαγκαδά, αν δεν κάνω λάθος. Τα καταγγέλλω λοιπόν γιατί δίνουν άσχημη εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και βλάπτουν ανεπανόρθωτα τον τουρισμό μας! Να συλληφθούνε πάραυτα!




Το παραπάνω συμβάν είναι αληθινό.
Μήπως το ίδιο θα ‘πρεπε να κάνουμε όλοι αυτή τη χρονική στιγμή που ζούμε; Λέω εγώ τώρα! Στο μικρό μου το κεφάλι, αυτό θα ήταν το φυσιολογικό δηλαδή.

Να κλείνουμε τους δρόμους νυχθημερόν!

Αλλά, όπως φαίνεται…ούτε ίσα με τα βατράχια δεν είμαστε!

10 σχόλια:

Miss Pink είπε...

φοβερό δεν είναι που τα κατάφεραν???
μια σταλίτσα πραγματάκια???
κατσικούλες έχω δει
προβατάκια έχω δει..
βατράχια????
ρε δεν φιλούσες κανα δυο μπας και ξέφυγαν απο κανα παραμύθι? ;)))

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μήπως διαμαρτύρονταν για τον "Καλλικράτη";

Leigh-Cheri είπε...

Miss Pink, κανα δυο κιόλας, ε; ένας δεν φτάνει; Χαχαχα! Σωστή σε βρίσκω;-)

δείμο, λες;
Όχι ότι δεν έχουν κι άλλους λόγους βέβαια -από πού ν' αρχίσουν- αλλά είναι κι αυτός ο Καλλικράτης!!! Μόνο ένα καλό έχει: τις αναψοκοκκινισμένες φάτσες όλων των ρουσφετολόγων κι όσων ελπίζαν σε ρουσφέτια και τώρα τα χουν παίξει. Και οι μεν και οι δε! Πολύ γουστάρω! Χεχεχε!

island είπε...

απόγονοι του μπάγιεβιτς θα ήταν.

Ατυχές χούμορ. συγχώρα με

Δεν ξέρω αν το κλείσιμο των δρόμων είναι η λύση αλλά μπορεί να είναι μια καλή αρχή.

aliatas είπε...

Είναι η ώρα που πρέπει να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πως ως τώρα δεν έχουμε κάνει ούτε καν αυτό που έκαναν προχτές τα βατράχια. Την ώρα που έπρεπε να εξασφαλίσουν τη συνέχεια του είδους τους βγήκαν απ' τη λίμνη, στο δρόμο κι έκοψαν στα δύο την Εγνατία για να πάνε στο απέναντι χωράφι που ήταν ο τόπος αναπαραγωγής τους. Ένα ένστικτο τα οδήγησε κι αδιαφόρησαν πλήρως για τους λογιστές, που μετράγανε πόσο κόστισε στην εθνική οικονομία τρεις ώρες κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου.

Αυτό που κάνουν τα βατράχια είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι. Το δίκιο σου το παίρνεις, δεν στο δίνουν. Έτσι που να μη βρισκόμαστε μπροστά στην αηδία να εμφανίζεται, ποιος; ο Σημίτης να δηλώνει «αηδιασμένος» που είχε υπουργό του έναν Μαντέλη και να μην βρίσκεται ένας άνθρωπος να τον πιάσει από το γιακά να του πει: τι λες ρε υποκριτή που μαζί τρώγατε και πίνατε και από μας τα αρπάζατε (γιατί και οι μίζες κλεμμένος ιδρώτας εργατών είναι). Να σοκάρεται, δήθεν, το συγκρότημα Λαμπράκη από τις μίζες και να μην υπάρχει ένας να τους δείξει το Μέγαρο και πώς χτίστηκε εκεί που χτίστηκε, πώς επεκτάθηκε και θα επεκταθεί.

Όμορφος κόσμος, ηθικός, μαντελικά πλασμένος...

Leigh-Cheri είπε...

island, λύση, ούτε εγώ ξέρω αν θα ήτανε. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ όμως, κάποιου που του στερούν την ίδια τη ζωή, τα δικαιώματά του και την αξιοπρέπειά του, κοροϊδεύοντας και ξεφτιλίζοντάς τον κατ' αυτόν τον τρόπο που το κάνουν, θα 'πρεπε να είναι!

aliata, τι να προσθέσω; Νομίζω ότι τα λες όλα! Αηδιαστικότερα δεν γίνεται!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Κι όμως, υπάρχει ελπίδα! Ο κόσμος κατεβαίνει και κλείνει τους δρόμους! Μετά από όσα άθλια συμβαίνουν, τα απάνθρωπα μέτρα, τις επιθέσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, την χτεσινή δολοφονική και τρομοκρατική επίθεση στα πλοία της ανθρωπιστικής βοήθειας για την Παλαιστίνη, ο κόσμος χτες βράδυ έκλεισε τους δρόμους, εκεί πέριξ της Καυταντζόγλου! Κατέβηκε και απαίτησε το δίκαιο! Να μην πέσει κατηγορία η ομάδα του...

Κοιμισμένοι, υποανάπτυκτοι!

Leigh-Cheri είπε...

Άστα, tertul, άστα!
η λέξη "απογοήτευση" δεν περιγράφει ούτε στο ελάχιστο αυτό που νιώθω γι αυτό. Και είμαι και Ηρακλής. Και πιστεύω και ότι έχουν δίκιο. Αλλά ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, αυτοί να τα σπάνε όλα για μία ομάδα, για μένα είναι σχιζοφρένεια!
Αν όλοι αυτοί οι οπαδοί -οι οπαδοί κάθε ομάδας- ήταν πρώτα πρώτα ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, θα φέρνανε τα πάνω κάτω! Αλλά τι να πω;...
Ούτε να το καταλάβουν δεν μπορούν...
Κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

It is altogether important to accept for befitting custody of all your ornaments pieces so that they form quest of a lifetime. There are divers approaches and ways to clean weird types of jewels be it gold, silver, pearls, diamond or marvel stones. Outlined below are the heterogeneous ways by means of which you can conclude nurse of your accessories and charge of them gleaming and novel always.

Ανώνυμος είπε...

It is uncommonly weighty to shock a resemble befitting care of all your gems pieces so that they pattern for a lifetime. There are divers approaches and ways to clean diverse types of jewels be it gold, silver, pearls, diamond or gem stones. Outlined under the sun are the heterogeneous ways around which you can walk off care of your accessories and nurture them lambent and new always.
[url=http://blackfriday2010.spruz.com/]Black Friday 2010[/url]